söndag 7 februari 2010

En månad i tillflykt

För de som är intresserade av att läsa om hur det går med mitt buddhistiska leverne går det att läsa om det här. Det är inte så välskrivet och kanske inte heller så underhållande, men det är i alla fall där jag håller till den här månaden.

Till det att jag skriver här igen har jag bara en sak att säga: må ni alla finna lyckan i era hjärtans innersta.

2 kommentarer:

  1. Hej,
    Jag råkade titta förbi din blogg en vacker dag och har följt den aktivt sen dess,
    du är en sann inspirationskälla och jag måste tacka dig för att du är dig själv, och delar med dig av ditt liv, även om den inte alltid är så livfull. Kanske kan jag ge ett förslag, då jag anser att du borde skriva om dina dagar och incidenter i skolan samt vad som sker under din fritid. Du har sannerligen utvecklat min vokabulär med dina välformulerade meningar och jag uppskattar det och hoppas att du fortsätter med ditt bloggande i många år framöver.
    Tack på förhand
    Lars

    SvaraRadera
  2. Hejsan! Vad fint att du uppskattar det jag skriver, det känns bra. Jag skulle också gärna vilja uppdatera oftare, och jag skulle mycket väl kunna skriva om incidenter i skolan och på fritiden etcetera. Men, jag är nog tyvärr för lat för det. Just nu har jag också mycket med skolan och andra saker som gör att jag inte får så mycket tid över. Sedan är jag dessutom lite rädd att för att kvaliteten på inläggen kommer bli sämre om jag uppdaterar för ofta.

    Förhoppningsvis kan jag dock uppdatera mer frekvent efter den 11 juni, då jag har tagit studenten :)

    SvaraRadera